Kurssit

  • Luonnon kanssa luominen 8.8.-22.8.2020

 

Luonnon kanssa luominen -kurssi

lauantaisin 8.8.-22.8.2020, klo 12-14

 

ladybug-1470629_1920

Koko elämän kirjo on luomista, ja luovuus on jokaisen ihmisen synnyinlahja!

Muuttuva maailma kutsuu meitä avautumaan yhä vahvemmin tietoiseen yhteistyöhön muun luonnon kanssa. Globaalit haasteet joita kohtaamme ovat liian kompleksisia ratkaistavaksi vain ihmiskeskeisestä näkökulmasta, ja omassa elämässämme yritämme usein turhaan selviytyä yksin, vaikka apua ja inspiraatiota on saatavilla kaikkialla! Tietoiselle yhteistyölle avautuessa tunnustamme oman rajallisen, mutta tärkeän paikkamme yhteisen todellisuuden luojana. Yhdessä olemme enemmän!

Luonnon kanssa luominen -kurssilla tutustumme pienryhmässä tietoisen yhteistyön neljään vaiheeseen: kutsuun, avoimeen tilaan, vastaanottamiseen ja toimintaan. Luomme perustan omannäköiselle luovalle yhteistyölle tutkimalla ohjatusti yksilöllistä tapaamme kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Syventämällä ymmärrystä kustakin yhteistyön vaiheesta kasvatamme valmiuttamme ja herkkyyttämme ottaa oma paikkamme vastuullisena yhteistyökumppanina elämän suuressa verkossa, mitä ikinä olemmekaan luomassa! Tietoinen yhteistyö perustuu aina kaikkien osapuolten keskinäiselle kunnioitukselle, avoimuudelle ja valinnanvapaudelle.

Käytämme kurssilla kehollisia ja meditatiivisia luontoyhteysharjoituksia, ja osallistujat saavat myös (vapaaehtoisia) tehtäviä kurssikertojen välille itsenäiseen harjoitteluun. Perustamme kurssin ajaksi myös oman Facebook-ryhmän, jossa osallistujat voivat jakaa ajatuksia, kokemuksia ja ideoita kurssin edetessä. Myös itse kurssi on yhteistyötä – olemme oppimassa toisiltamme, luonnolta, elämältä, ja kaikkia kannustetaan jakamaan omia kokemuksiaan turvallisessa pienryhmässä.

Kurssi kokoontuu yhteensä kolme kertaa (8.8., 15.8. ja 22.8.) Tampereella Kaukajärvellä (huomioi, että tapaamme ulkona, vain kovalla sateella kokoonnumme sisätiloissa!). Kurssin hinta on 90 €. Lisätiedot ja ilmoittautumiset (la 1.8. mennessä) täältä tai paula.astraum@gmail.com. Blogistani (täältä) voit myös lukea lisää kurssin näkökulmasta luovuuteen!

Tervetuloa yhteisen luomisen ihmeelliseen maailmaan!

composing-2925179_1920
Kuva Stefan Keller Pixabaystä